Beställ din hemsida gratis!


Guru Paket

4200kr /år
+ moms


  • Gratis Hemsida
  • Drift & Underhåll
  • Domän
  • Webbhotell
  • Företagsmail
gratis hemsida

Guru paket – Gratis hemsida ingår

Beställ nu och få en gratis hemsida, inklusive domän, webbhotell, företagsmail och drift & underhåll för endast 4200 kr (exkl moms) per år. Med andra ord får du vår webbdesign tjänst kostnadsfritt när du beställer vårt Guru-Paket!

Kostnadseffektiv lösning

Vi erbjuder dig möjligheten att skapa en professionell närvaro på nätet utan att behöva investera stora summor pengar. Genom att inkludera allt som behövs i ett enkelt paket, kan du fokusera på att utveckla din verksamhet istället för att lägga tid och pengar på att hantera olika leverantörer för varje del av din hemsida.

Gratis hemsida utan krångel

Ett av de största problemen med att skapa och underhålla en hemsida är att hantera tekniska problem och uppdateringar. Med vårt erbjudande ingår drift och underhåll, så att du slipper oroa dig för detta. Detta ger dig också möjlighet att få hjälp och stöd när du behöver det, så att din hemsida alltid är i toppskick.

Företagsmail ingår

Företagsmail är viktigt för att verka professionell och etablerad. Med vårt erbjudande får du möjlighet att skapa ett eget e-postkonto med ditt företagsnamn, så att du kan kommunicera på ett professionellt sätt med dina kunder. Detta hjälper dig också att skapa en starkare online-närvaro och stärka ditt varumärke.

Guru Web Agency projekt
Guru Web Agency projekt
Guru Web Agency projekt

Låt dig inspireras

Få inspiration för ditt kommande samarbete med Guru Web Agency genom att besöka hemsidorna vi har producerat för våra tidigare kunder. Vi strävar efter att ge varje kund en sådan servicenivå att de med glädje rekommenderar oss till sina bekanta. Med stolthet kan vi påstå att våra kunder är bland de mest nöjda i Sverige. Genom att läsa vad våra kunder skriver om oss på Google så kommer du att förstå servicenivån som vi strävar efter att hålla.

Webbyrå Göteborg

5,0 Snittbetyg på Google recensioner

Frågor och svar

Beställ Guru-paketet idag så att även du kan få din gratis hemsida!

Skaffa en responsiv, modern och proffsig sida idag!

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här