SEO


SEO

En av de viktigaste delarna av en webbplats är sökmotorsoptimering (SEO). Det är ett kontinuerligt arbete som leder till att webbplatsen rankas upp högre i sökmotorer som till exempel Google. Om en webbplats inte är sökmotorsoptimerad så är sannolikheten liten att besökare hittar till webbplatsen. Guru Web Agency hjälper er att inte gå miste om den organiska trafiken från sökmotorerna.

SEO

SEO Strategier

Med vår etablerade och effektiva strategi ser vi bland annat över er webbplats auktoritet och hälsan på webbplatsen. Dessutom kollar vi även igenom länkstruktur, content/innehåll och potentiella sökord för att driva in mer trafik. Guru Web Agency vet vad som behöver ändras och vad som behöver läggas till.

Nätets Marknadsplats

Vi ser Google som nätets största marknadsplats. Eftersom att nästan alla former av köp på nätet, börjar först med en sökning på Google. Vi lägger därför störst fokus på att optimera webbplatser för att matcha Google’s algoritmer. Sökmotorsoptimering går hand i hand med försäljning, desto högre upp man rankar desto mer trafik kommer webbplatsen att få. Vilket i sin tur leder till ökad försäljning.

Google SEO

Priser

Priserna för att anlita en webbyrå för SEO-arbete varierar. Det beror på hur stor del av arbetet ni vill att webbyrån ska sköta. Om ni har grundläggande kunskap så kan ni sköta det mesta själva. Då kan man låta en webbyrå ta hand om de svårare områdena. Guru Web Agency har även ett support-erbjudande som passar dig som har grundläggande kunskap men behöver lite hjälp då och då.


Processen

SEO Analys

Förstudie

Innan vi påbörjar vårt SEO-arbete gör vi en förstudie. I förstudien gör vi bland annat en analys av webbsidan och identifierar alla brister. Detta gör vi för att sedan kunna åtgärda problemen och förbättra optimeringen för sökmotorerna.

Guru Support Avtal

  • Månatlig analys av webbplats
  • Månatlig åtgärdsplan för SEO
  • Tips på förbättringar
  • Tips på sökord
  • Personlig rådgivare
  • Endast 2499 kr /månad
SEO Rapport

Rapport

Vi påbörjar arbetet med sökmotorsoptimering på er webbsida. Under arbetets gång bevakar vi resultaten och rapporterar statusen löpande till er varje månad.

SEO Åtgärdsplan

Åtgärdsplan

Guru Web Agency sätter upp ett förslag på en åtgärdsplan. Ni väljer sedan om ni själva vill ta arbetet i egna händer eller om ni vill att vi ordnar det. Arbetet sker då löpande under avtalsperioden.

Vi hjälper er öka försäljningen

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här