Hemsida till företag – Erbjudande


Guru Paket

4200kr /år *
+ moms


  • Skräddarsydd Hemsida
  • Drift & Underhåll
  • Domän
  • Webbhotell
  • Företagsmail
*Erbjudandet gäller endast nya projekt
för företag som är verksamma inom en
bransch vi tidigare inte skapat hemsida för.
Kontakta oss genom formuläret nedan för
att ta reda på om erbjudandet gäller dig.
hemsida till företag

Guru paket – Skräddarsydd hemsida till företag

Beställ nu och få en skräddarsydd hemsida till ditt företag, inklusive domän, webbhotell, företagsmail och drift & underhåll för endast 4200 kr (exkl moms) per år. Med andra ord får du vår webbdesign tjänst kostnadsfritt när du beställer vårt Guru-Paket!

Kostnadseffektiv lösning

Vi erbjuder dig möjligheten att skapa en professionell närvaro på nätet utan att behöva investera stora summor pengar. Genom att inkludera allt som behövs i ett enkelt paket, kan du exempelvis fokusera på att utveckla din verksamhet istället för att lägga tid och pengar på att hantera olika leverantörer för varje del av din hemsida.

Hemsida till företag utan krångel

Ett av de största problemen med att skapa och underhålla en hemsida är att hantera tekniska problem och uppdateringar. Exempelvis PHP-uppdatering för hemsidan vilket är kritiskt. Med vårt erbjudande ingår drift och underhåll, så att du slipper oroa dig för detta. Detta ger dig också möjlighet att få hjälp och stöd när du behöver det, så att din hemsida alltid är i toppskick.

Företagsmail ingår

Företagsmail är viktigt för att verka professionell och etablerad. Med vårt erbjudande får du möjlighet att skapa flera e-postkonton med ditt företagsnamn, så att du kan kommunicera på ett professionellt sätt med dina kunder. Detta hjälper dig också att skapa en starkare online-närvaro och stärka ditt varumärke.

Guru Web Agency projekt
Guru Web Agency projekt
Guru Web Agency projekt
Guru Web Agency projekt

Låt dig inspireras

Få inspiration för ditt kommande samarbete med Guru Web Agency genom att besöka hemsidorna vi har producerat för våra tidigare kunder. Vi strävar efter att ge varje kund en sådan servicenivå att de med glädje rekommenderar oss till sina bekanta. Därmed kan vi med stolthet påstå att våra kunder är bland de mest nöjda i Sverige. Genom att läsa vad våra kunder skriver om oss på Google så kommer du att förstå servicenivån som vi strävar efter att hålla.

Webbyrå Göteborg

5,0 Snittbetyg på Google recensioner

Frågor och svar

Beställ Guru-paketet idag så att även du kan få din skräddarsydda hemsida till ditt företag!

Skaffa en responsiv, modern och proffsig sida idag!

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här

Rulla till toppen