Kontakt


Kom i kontakt med oss

Vi kan allt inom webbdesign, SEO och sociala medier. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning till er. Vår vision är att hjälpa alla företag som kontaktar oss.

Växel
Epost

info@guruwebagency.se

Hur kan vi hjälpa er?

Vanliga Frågor

Vad kostar en hemsida?

Priset på en hemsida kan variera stort, allt från 3000-30000kr. Det som avgör priset är bland annat antalet sidor och vilka funktioner webbplatsen ska ha. Eftersom alla hemsidor är olika, går det inte att svara på vad det kostar utan att veta vad just du vill ha. Kontakta oss för fri konsultation och ett prisförslag.

Jag har redan en hemsida, kan jag behålla domännamnet och göra en ny?

Ja! Vi använder privata domäner där vi bygger webbplatserna åt våra kunder. Därefter när allt är klart gör vi en överföring till din domän.

Vilken plattform bygger ni sidorna i?

Vi bygger alla hemsidor i WordPress.

Min hemsida är långsam, kan ni göra den snabbare?

Ja, vi kan implementera olika cashing verktyg, göra er js och css kod renare och komprimera bilder. Detta gör att er webbplats laddar upp snabbare vilket också bidrar till en bättre sökmotorsoptimering. Vi kan även rekommendera kraftfulla webbhotell till våra kunder, i vissa fall kan problemet ligga i att ditt webbhotell snålar på hastigheten.

Erbjuder ni kvalitetsgaranti?

Absolut! Skulle du som kund inte vara nöjd med din hemsida, kan du kontakta oss inom 2 veckor och berätta vad det är du vill ändra på. Vi avslutar inget projekt förens du som kund är 100% nöjd. Vi strävar efter att varje kund ska kunna rekommendera oss till sin familj, vänner och partners med gott samvete!

Hur lång tid tar det för er att bygga min hemsida?

Beroende på projektets omfattning så tar det mellan 1-2 veckor. Eftersom vår arbetsprocess är mycket effektiv, möjliggör det snabba leveranstider.

Behöver jag skaffa en domän i förväg?

Nej! Vår webbyrå samarbetar med one.com, vi beställer och förvaltar alla våra kunders domäner i vårt egna webbhotell.

Behöver jag uppdatera min hemsida själv?

Nej! I vår årsavgift ingår det drift & underhåll av din hemsida. Vi ser till att den alltid är i drift och fungerar som den ska.

Låt oss hjälpa er förverkliga er idé

Behöver ni en ny modern webbsida, hjälp med SEO eller marknadsföring på sociala medier? Tryck på knappen nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här

Rulla till toppen