Kontakt


Kom i kontakt med oss

Vi kan allt inom webbdesign, SEO och sociala medier. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning till er. Vår vision är att hjälpa alla företag som kontaktar oss.

Växel

033-799 14 74

Epost

info@guruwebagency.se

Hur kan vi hjälpa er?

Låt oss hjälpa er förverkliga er idé

Behöver ni en ny modern webbsida, hjälp med SEO eller marknadsföring på sociala medier? Tryck på knappen nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

Vanliga Frågor

Vad kostar en webbsida?

Priset på en webbsida kan variera stort, allt från 3000-30000kr. Det som avgör priset är bland annat antalet sidor och vilka funktioner webbplatsen ska ha.

Jag har redan en webbsida, kan jag behålla domännamnet och göra en ny?

Ja! Vi använder privata domäner där vi bygger webbplatserna åt våra kunder. När allt är klart gör vi en överföring till din domän.

Vilken plattform bygger ni sidorna i?

Vi bygger alla webbsidor i WordPress.

Min hemsida är långsam, kan ni göra den snabbare?

Ja, vi kan implementera olika cashing verktyg, göra er js och css kod renare och komprimera bilder. Detta gör att er webbplats laddar upp snabbare vilket också bidrar till en bättre sökmotorsoptimering. Vi kan även rekommendera kraftfulla webbhotell till våra kunder, i vissa fall kan problemet ligga i att ditt webbhotell snålar på hastigheten.

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här