SEO byrå i Göteborg


SEO Göteborg

En av de viktigaste delarna av en webbplats är sökmotorsoptimering (SEO). Det är ett kontinuerligt arbete som leder till att webbplatsen rankas upp högre i sökmotorer som till exempel Google. Om en webbplats inte är sökmotorsoptimerad så är sannolikheten liten att besökare hittar till webbplatsen. Vår SEO byrå i Göteborg hjälper er att inte gå miste om den organiska trafiken från sökmotorerna.

SEO

SEO Strategier

Med vår etablerade och effektiva strategi ser vi bland annat över er webbplats auktoritet och hälsan på webbplatsen. Dessutom kollar vi även igenom länkstruktur, content/innehåll och potentiella sökord för att driva in mer trafik. Guru Web Agency vet vad som behöver ändras och vad som behöver läggas till.

Nätets Marknadsplats

Vi ser Google som nätets största marknadsplats. Eftersom att nästan alla former av köp på nätet, börjar först med en sökning på Google. Vår byrå lägger därför störst fokus på att optimera webbplatser för att matcha Google’s algoritmer. Sökmotorsoptimering går hand i hand med försäljning, desto högre upp man rankar desto mer trafik kommer webbplatsen att få. Detta leder i sin tur till ökad försäljning.

Google SEO

Priser för SEO i Göteborg

Priserna för att anlita en webbyrå för SEO-arbete varierar. Det beror på hur stor del av arbetet ni vill att webbyrån ska sköta. Om ni har grundläggande kunskap så kan ni sköta en del saker själva. Då kan man låta en webbyrå ta hand om de svårare områdena. Vår SEO byrå i Göteborg har ett fast pris på 4000kr per månad exkl moms för löpande SEO arbete. Läs mer om vad som ingår i arbetet nedan.

Processen


SEO Analys

Förstudie

Innan vi påbörjar vårt SEO-arbete gör vi en förstudie. I förstudien gör vi bland annat en analys av webbsidan och identifierar alla brister. Detta gör vi för att sedan kunna åtgärda problemen och förbättra optimeringen för sökmotorerna.

Löpande SEO
4000kr / Månad (exkl moms)

· Genomgående analys av din hemsida
· Åtgärder av fel och brister
· Sökordsanalys
· Konkurrentanalys
· Optimering av innehåll
· Optimering av Google affärsprofil (GBP)
· Uppsökande av länkar

SEO Rapport

Rapport

Vi påbörjar arbetet med sökmotorsoptimering på er webbsida. Under arbetets gång bevakar vi resultaten och rapporterar statusen löpande till er varje månad.

SEO Åtgärdsplan

Åtgärdsplan

Vid slutet av avtalsperioden sätter vi upp ett förslag på en åtgärdsplan. Ni väljer sedan om ni själva vill ta arbetet i egna händer eller om ni vill att vi ordnar det.

Vår SEO byrå i Göteborg hjälper er öka försäljningen

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här

Rulla till toppen