Webbdesign


Webbdesign

Vi skapar, designar och utvecklar skräddarsydda webbsidor i WordPress. Teamet i Guru Web Agency har bred kompetens och erfarenhet inom webbdesign. Med hjälp av oss kan ni förverkliga er idé och få ut den på nätet. Med genomtänkta och väldesignade former och funktioner på webbsidan, så kan vi bidra till att stärka ert varumärke. Nedan kan du läsa hur hela processen går till när vi skapar er webbsida.

webbdesign

Nyckelelement


Webbdesign

Vårt designteam skräddarsyr och bransch-anpassar webbsidan efter era behov. Med visuell storytelling och modern teknologi får er webbsida en unik och tilltalande design. Med vår webbdesign kan vi bidra till att stärka ert varumärke.

Webbutveckling

I WordPress sätter vi grunden för er webbdesign. Därefter anpassar vi CSS- och JS kod på webbplatsen. Detta gör vi för att göra sidan mer levande och roligare att besöka. Genom att göra det så ökar chansen betydligt att besökare stannar kvar på sidan längre vilket kan bidra till en högre konverteringsgrad.

Webbutveckling

Webb funktioner

Funktioner

De viktigaste funktionerna som exempelvis en kontakt funktion, lägger vi alltid in i er webbsida. Det kan till exempel vara en chatt funktion eller ett kontakt- eller offertformulär. Det är viktigt att besökare ska kunna komma i kontakt med er. Sedan finns det olika funktioner som passar till olika branscher, möjligheterna är många.

Integrering

Vi kan vid behov integrera sidor på eran webbplats mot valfritt system. Det kan exempelvis vara sociala medier, bokningssystem och mycket mer. Ta kontakt med oss och låt oss ta reda på era behov.

webb integrering

Webb hastighet

Title

Description

Hastighet

En av de viktigaste sakerna med en webbsida är hur snabbt den laddar upp. Om sidan tar lång tid att ladda eller om den fungerar segt så kommer besökarna lämna sidan. Därför arbetar vi ständigt med att optimera resurserna på webbplatsen. Detta gör vi både under projektets gång men även efter publicering.

SEO

SEO är en förkortning på sökmotorsoptimering, det är ett viktigt kontinuerligt arbete med webbplatsen. Utan SEO så kommer webbplatsen ha väldigt svårt att synas på sökmotorer bland annat Google och Bing. Vi optimerar webbplatsen för SEO grundligt under projektens gång. Efter projektet går vi igenom SEO grundläggande. Vi går även igenom vad ni behöver tänka på för att webbplatsen ska synas så högt som möjligt i sökmotorerna.

SEO webbdesign

Skaffa en responsiv, modern och proffsig webbsida idag!

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.   Läs mer om våran cookie policy här

Rulla till toppen